LONG BEACH PERHENTIAN 2019

"Dapatkan pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil 2018 disini! Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam, pakej 4 hari 3 malam, pakej snorkeling, pakej free n easy (tanpa snorkeling), dan juga pakej scuba diving. Sekiranya anda merancang untuk membuat company trip atau percutian berkumpulan anda juga boleh menghubungi kami."
Memaparkan catatan dengan label Pakej Perhentian 2018. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pakej Perhentian 2018. Papar semua catatan

Isnin, 21 Mei 2018

Pakej Sharila Resort Perhentian 2018


Anda masih ada beberapa bulan untuk bercuti di pulau perhentian. Jom ke pulau perhentian kecil 2018 ini! Kita akan tutup operasi pada bulan 10 2018  sehingga Jan 2019. Jom ke pulau perhentian!

Promosi Pakej Pulau Perhentian Kecil sharila Resort 2018 

Pakej Murah Pulau Perhentian ini untuk 3 hari 2 malam di sharila reosrt pulau perhentian kecil 2018.
Pakej ini sah apada 15 feb - 24 feb 2018 , 15 april - 25 april 2018 , 2 may hingga 8 june 2018 


Pakej Perhentian Kecil , Pakej Pulau Perhentian 2018 , Terengganu
Pakej Murah 3 Hari 2 Malam Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil 2018 

Isnin, 4 Disember 2017

Camping Perkhemahan di Perhentian Kecil 2018

Anda pelajar?  anda ingin mencari pakej berkumpulan untuk ke pulau perhentian kecil 2018 ini ? Dapatakan pakej camping atau perkhemahan 3 hari 2 malam di pulau perhentian kecil yang murah serendah rm190 seorang! Jom Camping atau menikmati perkhemahan 3 hari 2 malam  di Pulau Perhentian Kecil 2018 bersama kawan2 anda! serendah rm190 jer! murah giler! :) kalau anda datang beramai ramai kami akan berikan diskaun!

Pakej Perhentian 2018 , Pakej Pulau Perhentian Kecil 2018 , Camping Perhentian 2018
Camping di Pulau Perhentian Kecil 2018  Cuma Serendah RM190 Seorang

pakej perhentian 2018 , Pakej Camping Perhentian 2018
Permandangan Waktu Malam di Pulau Perhentian kecil 

Untuk Pakej Camping atau Perkhemahan 3 hari 2 malam di Pulau Perhentian Kecil 2018 ini. Ia termasuk Tiket Boat Pergi Balik , Perkhemahan 3 hari 2 malam di Pulau Perhentian Kecil , Banana Boat kayak dan hiking ke kincir angin. Sekirangan anda mencari pakej camping di pulau perhentian besar , anda boleh lihat di pakej camping pulau perhentian besar 2018. 


Anda boleh menghubungi representative whatapp di enshahdi 016 9001228  atau dyana
 019 9778222

Jom ke pulau perhentian kecil 2018 ini!!

Rabu, 29 November 2017

Promosi Weekdays Perhentian Kecil 2018

Mencari pakej percutian untuk pergi berkumpulan? Dah bosan ke pulau pangkor ? bosan dengan pulau tioman atau bosan dengan pulau redang??? Apa kata korang ke pulau perhentian kecil 2018 ini.  kepada yang ingin bercuti di pulau perhentian kecil 2018 ini pada hari biasa ( tak ramai orang dan sesak di pulau perhentian )  dapatkan promosi #weekdays ( Hari Biasa  )  untuk penginapan 3 hari 2 malam di long beach pulau pulau perhentian kecil 2018 . Yang ingin bercuti di pulau perhentian besar boleh dapatkan pakej pulau perhentian 2018 yang terbaru di Pakej Pulau Perhentian 2018.  

Yo! dapatkan pakej 3hari 2 malam pulau perhentian 2018 serendah rm260 seorang Jom pergi bercuti di pulau perhentian 2018 ini!


pakej perhentian kecil 2018, long beach pulau perhentian kecil 2018
Pakej 3 hari 2 malam berkumpulan long beach pulau perhentian kecil 2018 



#pakejpulauperhentiankecil2018
#kualabesut
#longbeachperhentiankecil2018
#visitterengganu2018
#perhentiankecilservices2018
#jomkepulauperhentiankecil2018
#pulauperhentian2018
#pakejweekdayslongbeachperhentiankecil2018

Promosi Weekend Perhentian Kecil 2018

Yup dapatkan promosi pakej ke pulau perhentian kecil pada #weekend ( hujung minggu ) serendah rm320 seorang! kami mula beroperasi pada hujung bulan february 2018. Jadi dapatkan  pakej long beach perhentian untuk penginapan 3 hari 2 malam di pulau perhentian kecil 2018 sekarang!.pakej percutian ni sesuai kepada yang ingin berparti dan berkumpulan. Untuk yang ingin pergi berdua boleh lawati pakej pulau perhentian 2018. 
Penginapan ini untuk 3 hari 2 malam di long beach pulau perhentian kecil untuk 2018 pakej percutian ini termasuk 3 hari 2 malam di guest house long beach pulau perhentian kecil 
ia bilik kipas dan electrik untuk separuh hari , 1 hari snorkeling bermula pukul 10.30 pagi di 5 lokasi terbaik perhentian . 1 x aktiviti kayak dan 1 x hiking ke kincir angin dan 1 x banana bot. Opss tiket boat pergi balik dari jeti besut ke long beach pulau perhentian kecil dan dari long beach perhentian kecil ke jeti besut. ( Untuk maklumat boat ke pulau perhentian kecil atau pulau perhentian besar anda  juga boleh menghubungi kami :) . 

Kenapa bersama perhentian kecil services 2009 - 2018 

                   long beach pulau perhentian kecil 2018, pakej long beach murah 2018
Pakej Yang Bajet untuk ke Pulau Perhentian kecil 2018 ini!










































   Untuk pakej pulau perhentian yang terbaru anda boleh lawati promosi pulau perhentian 2018.
atau whatapp terus representative kami enshahdi 016 9001228 atau dyana 019 9778222. Jom ke pulau perhentian kecil 2018 ni!



#pakejpulauperhentiankecil2018
#kualabesut
#longbeachperhentiankecil2018
#visitterengganu2018
#perhentiankecilservices2018
#jomkepulauperhentiankecil2018
#pulauperhentian2018
#pakejweekendlongbeachperhentiankecil2018

Selasa, 25 Julai 2017

Pakej Perhentian Kecil Murah 2017


Hello,

Yo dah masuk bulan ogos 2017. Sekejpa jer masa berlalu, Kita akan tutup operasi penghujung  pada bulan oktober 2017. Tapi masih ada mase lagi ya.  Anda masih mencari pakej percutian untuk 3 hari 2 malam untuk bercuti di pulau perhentian?? Tapi tak tahu yang mane? Nak pergi couple? berkumpulan atau bersama kawan2 kerja? Dapatkan pakej 3 hari 2 malam di pulau perhentian kecil 2017 seperti di bawah ini ; Kami di pulau perhentian kecil menawarkan pakej 3 hari snorkeling di pulau perhentian kecil 2017 yang terbaik untuk anda.  Dapatkan Pakej 3 hari 2 malam di Pulau Perhentian Kecil yang Murah  dan berpatutan untuk percutian anda 2017 ini! 


Nak Cuba Terjun? Jom ke Pulau Perhentian Kecil 2017 ini!

Ini salah satu tempat tarikan di pulau perhentian kecil, Kita panggil ini lighthouse dan disini salah satu tempat snorkeling yang terbaik di pulau perhentian. Kawasan ini kita panggil batu babi.


Pakej pulau perhentian 2018
Suasana Pulau Perhentian kecil 
Cantik tak permandangan ni? cuaca yang terbaik dari bulan May  Sehingga  Sept 2017  



Permandangan Yang Indah di pulau perhentian kecil !

Jom nikmati keindahan pulau perhentian kecil :) Jangan lupa hubungi representative kami enshahdi 016 9001228 atau diyana 019 9778222  


Nak Tengok Shark? Jom ke Pulau Perhentian Kecil 2017 

Kami tak menawarkan pakej selfie bersama shark . ape kejadahnyer selfie bersama shark di pulau perhentian. Anda snorkeling bersama kami dan kami akan bawa anda untuk melihat shark ini. Anda juga boleh lihat perhentian kecil services instagram untuk maklumat lanjut


Pulau Perhentian Kecil 2017 , Perhentian kecil 2018 , Perhentian Bear 2017
Pakej 3 hari 2 malam snorkeling di Pulau Perhentian Kecil 2017 


Untuk smua pakej snorkeling yang kami tawarkan adalah snorkeling full day bermaksud snorkeling bermulam pada pukul 10.30 hingga 5 petang dan kami akan membawa anda snorkeling  ke 5 lokasi terbaik di pulau perhentian. Hubungi team kami untuk maklumat lanjut!

Pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian kecil 2017 , Pakej perhentian kecil 2018
Pakej 3 hari 2 malam Fullboard Snorkeling di Pulau Perhentian Kecil 2017








`

Khamis, 9 Jun 2016

Pakej Murah Perhentian Kecil 2016

Huh, mencari pakej 3 hari 2 malam untuk ke pulau perhentian lepas raye??  Dan bosan dengan pulau lain? Anda dah bosan bercuti di pulau redang? pulau langkawi? pulau pangkor?  pulau tioman?  tak mengapa, apa kata kali ini anda ke pulau perhentian . Mencari pakej perhentian dan ingin bercuti di long beach pulau perhentian kecil??   Dapatkan pakej 3 hari 2 malam untuk yang ingin pergi secara berkumpulan di pulau perhentian kecil . Kami menawarkan pakej terbaik untuk anda yang ingin pergi secara berkumpulan dengan harga yang berpatutan dan aktiviti yang menarik. Pakej ini sesuai untuk golongan muda mudi tapi kalau anda ingin pergi bsersama keluarga atau berdua atau ingin berkhemah anda boleh hubungi kami. 


Pulau Perhentian Kecil Ketika Lewat Malam




Nak Snorkeling di Pulau Perhentian Kecil ?  



pakej bajet long beach perhentian 2016
Dapatkan Pakej Bajet Long Beach Hari Biasa.




longb beach pulau perhentian kecil , pakej pulau perhentian kecil
Pakej 3 hari 2 malam long Beach Hujung Minggu 



Perhatian untuk anda yang ing ke pulau perhentian kecil!
"Untuk mengelakkan anda ditipu. pastikan anda google individu atau buat sedikit research individu yang menguruskan percutian anda ke pulau perhentian kecil atau besar . Jangan sesekali memasukkan duit kedalam akuan peribadi"

Jumaat, 1 April 2016

Pakej Pulau Perhentian Kecil 2018

Mencari pakej percutian untuk ke pulau perhentian? Tapi tak tahu yang mana? takut kena tipu? anda di tempat yang betul. Dapatkan Pakej Perhentian  3 hari 2 malam , 4 hari 3 malam , Pakej snorkeling Pulau Perhentian Kecil di coral bay atau long beach pulau perhentian kecil 2016.   untuk bulan April 2016, May 2016, June 2016 , July 2016, Ogos 2016 , September 2016 dan Oktober 2016 anda boleh dapatkan  disini

( Semua photo yang anda yang lihat adalah photo original dari perhentian kecil services 2009 - 2016 ) 


Sekirannya anda berminat untuk trip snorkeling di pulau susu dara besar , pulau susu dara kecil , Pulau Serenggeh , Tekong Burung dan Pulau Redang anda juga boleh menghubungi kami. Kami mempunyai snorkeling team yang berpengalaman untuk menguruskan  percutian perhentian anda.

Long Beach Pulau Perhentian Kecil 


Untuk April 2016 hingga Ogos 2016 , Tempat adalah terhad.Disebabkan kebanyakan mat salleh yang bercuti pada musim summer. Air di pulau perhentian juga clear crystal.


Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016 , Pakej Pulau Perhentian Besar  2016
Pakej Bajet & Murah untuk ke pulau perhentian kecil  2016


Pakej 3 hari 2 malam di ewan place pulau perhentian kecil 2016 ini menawarkan penginapan 3 hari 2 malam di ewan place  coral bay pulau perhentian kecil. Anda juga akan snorkeling bersama team snorkeling terbaik di pulau perhentian. 







Anda juga boleh ke kincir angin di pulau perhentian kecil. 




Pakej 3 hari 2 malam, Pakej Snorkeling Perhentian.
Pakej 3 hari 2 malam FullBoard Snorkeling Murah 2016 

Pakej fullboard 3 hari 2 malam ewan place - pulau perhentian kecil ini termasuk  penginapan 3 hari 2 malam penginapan di ewan place coral pulau perhentian kecil, Chalet ini kipas dan electrik 24 jam. Chalet ini kategori chalet yang terbersih di pulau perhentian kecil. Anda akan dapat 2 sarapan pagi di ewan cafe. 1 x Makan tengahari di ewan cafe dan 1 makan tengahari di kampung nelayan ( untuk makan tengahari di kampung nelayan kita akan berhenti makan ketika snorkeling  ) . 1 x Makan malam dan 1 bbq di ewan cafe. Snorkeling adalah hari ke 2 bermula pada pukul 10.20 pagi sehingga 5.30 petang atau 6 petang. Tempat adalah terhad!!! 


Air Pulau Perhentian Clear Crystal Beb. Perhentian Terbaik. 

Sekiranya anda ingin pergi secara berkumpulan samaada  pelajar atau golongan muda mudi anda boleh dapatkan pakej long beach berkumpulan hujung minggu dan pakej long beach berkumpulan hari biasa.  Tetapi pakej yang kami tawarkan adalah terhad disebabkan terlalu ramai golongan muda mudi ini nak ke perhentian kecil. 


PERINGATAN! 
sebelum anda menghubungi agent atau representatif pastikan anda mengkaji latar belakang individu yang anda hubungi ini untuk mengelak anda di tipu. Kalau boleh tolong jangan masukkan duit deposit anda ke dalam akaun personal individu yang anda berurus niaga. 



Untuk Pakej Pulau Perhentian Kecil 2016. Anda boleh 
SMS atau WA : Enshahdi +6 016 9001228  atau Dyana +6 019 9778222 

anda mempunyai instagram? folo Instagram Perhentian Kecil Services

Ahad, 13 Mac 2016

Pakej Bajet Pulau Perhentian Kecil 2016

Promosi Long Beach Pulau Perhentian Kecil
Jom ke Pulau Perhentian Kecil 


Mencari pakej percutian bajet dan murah untuk  untuk ke pulau perhentian?? Anda mencari pakej perhentian yang berpatutan?  Kami menawarkan pakej pulau perhentian untuk 3 hari 2 malam , Pakej untuk 4 hari 3 malam , Pakej untuk berdua, bertiga , berempat dan berlima jom dapatkan pakej perhentian anda sekarang !






Pakej snorkeling murah perhentian kecil  dan penginapan di ewan place untuk anda ke long beach perhentian cuma 5 minit jalan kaki.


Anda ingin ke pulau perhentian kecil secara berkumpulan? Anda boleh dapatkan pakej long beach perhentian untuk sesi 2016. Pakej ini terbahagi kepada 2 iaitu pakej hujung minggu dan pakej hari biasa long beach pulau perhentian kecil 2016







Promosi Pakej Pulau  Perhentian
Pakej Weekdays Long Beach Perhentian Kecil 2016 


Pakej Weekday atau Hari Biasa 3 hari 2 malam di  Long beach pulau perhentian kecil  untuk yang ingin mahukan ketenangan



Pakej Weekend Beach Pulau Perhentian 2016 



Pakej Weekend Long beach Pulau Perhentian untuk yang ingin bercuti pada hujung minggu seperti check in jumaat dan check out pada hari ahad.  Anda boleh smua photo activiti di Instagram 



Promosi Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016 , 2017
Ingin Ke Pulau Perhentian Kecil ? 



Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016 / 2017  / 2018
Suasana di Pulau Perhentian Kecil 


Tak tahu macam mana nak ke pulau perhentian ? Untuk memudahkan percutian anda dan berjalan lancar . Dapatkan tips macam mana nak ke pulau perhentian.


Anda ingin bercuti di pulau perhentian kecil 2016 ini ? ? Anda boleh lihat pada pautan di bawah ;




PERHATIAN!

Setiap tahun penipuan berlaku terutama melibatkan percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda mungkin mendapati agent atau syarikat anda tidak wujud apabila anda tiba di jeti kuala besut nanti. Kes yang kerap berlaku kebanyakkan berakhir tak dapat bilik dan terpaksa membatalkan percutian anda,tidur di masjid atau terpaksa tidur di jeti besut. Anda dinasihatkan untuk mengkaji latar belakang syarikat atau agent yang menguruskan anda di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Ini untuk mengelak anda diTIPU.