LONG BEACH PERHENTIAN 2019

"Dapatkan pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil 2018 disini! Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam, pakej 4 hari 3 malam, pakej snorkeling, pakej free n easy (tanpa snorkeling), dan juga pakej scuba diving. Sekiranya anda merancang untuk membuat company trip atau percutian berkumpulan anda juga boleh menghubungi kami."
Memaparkan catatan dengan label PERHENTIAN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label PERHENTIAN. Papar semua catatan

Jumaat, 26 Januari 2018

Pakej 3 hari 2 malam Snorkeling Murah Perhentian Kecil 2018

Dapatkan Promosi Pakej 3 hari 2 malam Snorkeling Murah  penginapan di Pulau Perhentian Kecil 2018. Apalagi Jom ke pulau perhentian kecil! 

Masa untuk anda bercuti! Dah masuk tahun 2018 , Jom bercuti  ke pulau perhentian kecil 2018 ini. Dapatkan pakej 3 hari 2 malam atau 4 hari 3 malam di  pulau perhentian kecil 2018 ini! Harga termurah dan pakej terbaik disini ! Yup Anda boleh dapatkan pakej ini dengan harga yang berpatutan! Jangan malu2 sms atau whatapp resresentative kami enshahdi 016 9001228 taua 019 9778222. 


pakej pulau redang 2018 , pakej pulau tioman 2018 , pakej pulau perhentian kecil 2019 , pakej pulau perhentian besari 2018




anda juga boleh lawati 
PAKEJ 3 HARI 2 MALAM yang terbaru di PULAU PERHENTIAN 2018

-------------------------------------HARAP MAKLUM-------------------------------------

Kami, PERHENTIAN KECIL SERVICES tidak mempunyai wakil / representative selain Dyana Azman +6019 977 8222 dan EnShahdi +6016 900 1228.

Jangan tertipu dengan mereka yang claim wakil PERHENTIAN KECIL SERVICES.  Terdapat ramai penipu yang menggunakan nama Dyana/Shahdi/Perhentian Kecil Services.  Sila berhati-hati. 

Semua tempahan hanyalah melalui Dyana Azman & EnShahdi di nombor yang tertera sahaja & pembayaran hanya melalui akaun syarikat PERHENTIAN KECIL SERVICES.

Selasa, 25 Julai 2017

Pakej Perhentian Kecil Murah 2017


Hello,

Yo dah masuk bulan ogos 2017. Sekejpa jer masa berlalu, Kita akan tutup operasi penghujung  pada bulan oktober 2017. Tapi masih ada mase lagi ya.  Anda masih mencari pakej percutian untuk 3 hari 2 malam untuk bercuti di pulau perhentian?? Tapi tak tahu yang mane? Nak pergi couple? berkumpulan atau bersama kawan2 kerja? Dapatkan pakej 3 hari 2 malam di pulau perhentian kecil 2017 seperti di bawah ini ; Kami di pulau perhentian kecil menawarkan pakej 3 hari snorkeling di pulau perhentian kecil 2017 yang terbaik untuk anda.  Dapatkan Pakej 3 hari 2 malam di Pulau Perhentian Kecil yang Murah  dan berpatutan untuk percutian anda 2017 ini! 


Nak Cuba Terjun? Jom ke Pulau Perhentian Kecil 2017 ini!

Ini salah satu tempat tarikan di pulau perhentian kecil, Kita panggil ini lighthouse dan disini salah satu tempat snorkeling yang terbaik di pulau perhentian. Kawasan ini kita panggil batu babi.


Pakej pulau perhentian 2018
Suasana Pulau Perhentian kecil 
Cantik tak permandangan ni? cuaca yang terbaik dari bulan May  Sehingga  Sept 2017  



Permandangan Yang Indah di pulau perhentian kecil !

Jom nikmati keindahan pulau perhentian kecil :) Jangan lupa hubungi representative kami enshahdi 016 9001228 atau diyana 019 9778222  


Nak Tengok Shark? Jom ke Pulau Perhentian Kecil 2017 

Kami tak menawarkan pakej selfie bersama shark . ape kejadahnyer selfie bersama shark di pulau perhentian. Anda snorkeling bersama kami dan kami akan bawa anda untuk melihat shark ini. Anda juga boleh lihat perhentian kecil services instagram untuk maklumat lanjut


Pulau Perhentian Kecil 2017 , Perhentian kecil 2018 , Perhentian Bear 2017
Pakej 3 hari 2 malam snorkeling di Pulau Perhentian Kecil 2017 


Untuk smua pakej snorkeling yang kami tawarkan adalah snorkeling full day bermaksud snorkeling bermulam pada pukul 10.30 hingga 5 petang dan kami akan membawa anda snorkeling  ke 5 lokasi terbaik di pulau perhentian. Hubungi team kami untuk maklumat lanjut!

Pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian kecil 2017 , Pakej perhentian kecil 2018
Pakej 3 hari 2 malam Fullboard Snorkeling di Pulau Perhentian Kecil 2017








`

Jumaat, 8 Januari 2016

Pakej Pulau Perhentian Kecil Murah 2018

                                         Pakej  3 hari 2 malam Pulau Perhentian Kecil Murah 2018 


Jom lihat pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian 2018 - promosi pulau perhentian 2018 & pakej pulau perhentian 2018. Dapatkan pakej terbaru pulau perhentian 2018 sekarang! 


Hello, Selamat datang ke long beach pulau perhentian kecil  Kami di sini menawarkan pakej 3 hari 2 malam dan 4 hari 3 malam , Pakej snorkeling dan pakej free and easy di pulau perhentian kecil 2016 .  Tapi tak tahu nak stay dekat mana?  Nak snorkeling di pulau perhentian kecil ? Nak pakej berdua? berkumpulan? Tak ada masalah.  Anda di tempat yang betul! 

#KEMASUKAN PAKEJ PULAU PERHENTIAN KECIL 2018 INI BERMULA PADA 15 FEBRUARY 2018 #

pakej perhentian 2016 , promosi perhentian 2016
Pakej Pulau Perhentian Kecil Murah 2016 


Dapatkan pakej pualu perhentian kecil #SERENDAH RM320 tapi sebelum itu anda boleh dapatkan DISCOUNT sekiranya anda booking sebelum February 2016! 



Anda boleh whatapp team kami untuk maklumat lanjut tentang pakej ini atau  promosi pakej pulau perhentian 2016 yang lain. 



Pakej pulau perhentian 2016, pakej perhentian 2016 , pakej murah 2016
Promosi Murah 3 hari 2 malam  Serendah RM320 seorang. 

Promosi 3 hari 2 malam Serendah RM320 ini, Termasuk Tiket boat pergi balik setiap seorang. Penginapan di Aur Bay Coral Bay Pulau Perhentian Kecil  , Penginapan di tepi pantai. Bilik Kipas & Elektrik separuh hari. " Kenapa elektrik separuh hari? - sebab dekat perhentian masih menggunakan generator )  , 1 makan di kampung nelayan , kita akan berhenti makan masa snorkeling dan lepas makan tengahri kita akan sambung snorkeling sampai petang. Ops kami juga menawarkan photography ketika anda snorkeling. Anda boleh lihat di sini - Gallery Foto Snorkeling 



Kenapa pergi bersama kami? Kami di Perhentian Kecil Services mempunyai snorkeling team terbaik di pulau perhentian kecil.  Selain itu kami juga menawarkan bus, van pickup dari airport, boat pergi balik dan menawarkan kemudahan penginapan di pulau perhentian kecil. 

Jumaat, 1 Januari 2016

Pakej Hujung Minggu Long Beach 2016

Hello! Anda pasti mencari pakej atau promosi percutian  untuk bercuti pada hujung minggu. Anda merancang untuk bercuti bersama kawan2 ?  Apa kat anda ke pulau perhentian kecil dan dapatkan pakej 3 hari 2 malam  di long beach pulau perhentian kecil 2016 ini. 

Anda dinasihatkan untuk booking dengan lebih awal untuk  ke long beach pulau perhentian kecil terutama  pada  hujung minggu ( paling crowded ) , bulan april 2016 - September 2016 adalah waktu mat salleh cuti summer so diorang akan ramai berada di pulau perhentian kecil terutama golongan muda mudi. 



pakej perhentian 2016, pakej pulau malaysia, terengganu, perhentian 2016.
Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016 

Pakej berkumpulan untuk Hujung Minggu  ( Weekend ) Long Beach 2016
Pakej Bajet Long Beach - Pulau Perhentian Kecil 2016 
Sah Untuk April 2016 - Oct 2016 
Promosi Jumaat - Ahad 

         #Dapatkan diskaun  untuk kemasukan ke long beach pulau perhentian kecil  pada bulan march 2016.


# 5 Orang Sebilik : RM340 SEORANG 
# 4 Orang sebilik : RM350 SEORANG 
# 3 Orang sebilik : RM360 SEORANG 


Pakej Long Beach pulau perhentian kecil 2016 termasuk :  

*Penginapan untuk 3 hari 2 malam 
*Tiket Boat Pergi balik setiap seorang 
*Penginapan 3 hari 2 malam di Guest House Long Beach 
*Bilik berhadapan laut
*Bilik Kipas dan Elektrik separuh hari dari 6.30 petang - 9 Pagi 
*1 x Snorkeling ( Hari ke 2 Pukul 10.30 Pagi ) 5 Lokasi 
*1 x Aktiviti Kayak 
*1 x Hiking Ke Kincir Angin 
*1 x Banana Boat 



Anda Boleh Whatapp atau SMS .
Nama Anda,Tarikh Pergi dan Bilangan yang ingin pergi bercuti. 
Sekiranya anda sudah mempunyai plan untuk berapa orang yg  menginap untuk satu bilik,lagi bagus. 

Hubungi reprensentatif Perhentian Kecil Services 
016 9001228 (ENSHAHDI )  019 9778222 ( DYANA ) 

Perhentian Kecil Services 2010 - 2016 
Anda boleh lawati Facebook dan Instagram 



PERHATIAN!

Setiap tahun penipuan berlaku terutama melibatkan percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda mungkin mendapati agent atau syarikat anda tidak wujud apabila anda tiba di jeti kuala besut nanti. Kes yang kerap berlaku kebanyakkan berakhir tak dapat bilik dan terpaksa membatalkan percutian anda,tidur di masjid atau terpaksa tidur di jeti besut. Anda dinasihatkan untuk mengkaji latar belakang syarikat atau agent yang menguruskan anda di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Ini untuk mengelak anda diTIPU. 


Tak mahu sesak dan ingin bercuti pada hari biasa atau weekdays? Anda boleh lihat disini - Pakej hari biasa long beach pulau perhentian 2016.






Pakej Hari Biasa Long Beach 2016

Anda mencari pakej untuk bercuti bersama kawan2 ? Tapi nak bercuti pada hari biasa? Mungkin anda dah bosan ke pulau redang? pulau pangkor? atau pulau tioman? Apa kata kali ini anda ke long beach pulau perhentian kecil . Rasakan kelainan untuk percutian anda kali ini. di pulau perhentian kecil.  Anda boleh dapatkan Pakej berkumpulan untuk Hari Biasa ( Weekdays) Long Beach  pulau perhentian kecil dengan harga murah. Kenapa hari biasa? sebab hari biasa tak terlalu crowded dan  anda boleh snorkerling tanpa gangguan. Untuk yang merancang pergi berkumpulan. Kami menawarkan discount untuk anda. Jom Lihat apa yang anda dapat untuk percutian 3 hari 2 malam anda di Pulau Perhentian Kecil 2016 ini ;
                       

                #Dapatkan diskaun  untuk kemasukan ke long beach pulau perhentian kecil  pada bulan march 2016.


Pakej Pulau Perhentian kecil 2016 , Perhentian Kechil , Perhentian 2016
Pertunjukkan Api atau Fire Show Long Beach Pulau Perhentian Kecil. 

Pakej Bajet Long Beach - Pulau Perhentian Kecil 2016 
Sah Untuk April 2016 - Oct 2016 
Promosi Ahad - Jumaat  


# 5 Orang Sebilik : RM290 SEORANG 
# 4 Orang sebilik : RM300 SEORANG 
# 3 Orang sebilik : RM310 SEORANG 


Untuk yang ingin menginap satu bilik 6 orang anda boleh whatapp kami dan dapatkan harga yang berpatutan.


Pakej Termasuk :  

*Penginapan untuk 3 hari 2 malam 
*Tiket Boat Pergi balik setiap seorang 
*Penginapan 3 hari 2 malam di Guest House Long Beach 
*Bilik berhadapan laut
*Bilik Kipas dan Elektrik separuh hari dari 6.30 petang - 9 Pagi 
*1 x Snorkeling ( Hari ke 2 Pukul 10.30 Pagi ) 5 Lokasi 
*1 x Aktiviti Kayak 
*1 x Hiking Ke Kincir Angin 
*1 x Banana Boat 


Jom ke Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016 ini! 
Cuma SERENDAH RM310 SEORANG
TEMPAH SEKARANG!


Anda Boleh Whatapp atau SMS .
Nama Anda,Tarikh Pergi dan Bilangan yang ingin pergi bercuti. 
Sekiranya anda sudah mempunyai plan untuk berapa orang yg  menginap untuk satu bilik,lagi bagus. 
Hubungi reprensentatif Perhentian Kecil Services 
016 9001228 (ENSHAHDI )  019 9778222 ( DYANA ) 

Perhentian Kecil Services 2010 - 2016 
Anda boleh lawati Facebook dan Instagram 



Mencari kelainan pada hujung minggu? Nak bercuti pada hujung minggu? dapatkan pakej hujung minggu long beach pulau perhentian kecil 2016.


PERHATIAN!

Setiap tahun penipuan berlaku terutama melibatkan percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda mungkin mendapati agent atau syarikat anda tidak wujud apabila anda tiba di jeti kuala besut nanti. Kes yang kerap berlaku kebanyakkan berakhir tak dapat bilik dan terpaksa membatalkan percutian anda,tidur di masjid atau terpaksa tidur di jeti besut. Anda dinasihatkan untuk mengkaji latar belakang syarikat atau agent yang menguruskan anda di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Ini untuk mengelak anda diTIPU. 

Sabtu, 14 Mac 2015

Long Beach Pulau Perhentian Kecil

Selamat Datang ke  Long Beach Pulau Perhentian Kecil!  Sekiranya anda mencari pakej untuk ke pulau perhentian kecil terutama long beach pulau perhentian kecil anda telah jumpa tempat yang betul untuk dapatkan pakej pakej pulau perhentian kecil yang terbaru. Kami menawarkan pakej untuk yang ingin ke pulau perhentian kecil sahaja. Sekiranya anda mempunyai plan untuk ke pulau perhentian besar anda boleh lawati facebook Pulau Perhentian Besar    

Kami di Long Beach Perhentian Kecil menawarkan perkhidmatan : 


1. Penginapan di Pulau Perhentian Kecil - Bergantung kepada pakej pulau perhentian kecil yang ditawarkan.  

2. Perkhidmatan boat tranfer pergi dan balik dari jeti besut ke pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil 

3.Menyediakan Airport tranfer dari Airport Kota Bharu dan Kuala Terengganu 



Anda boleh memilih pakej yang ditawarkan di pulau perhentian kecil.

Lain2 Pakej Untuk Ke Pulau Perhentian Kecil


1. Pakej 3 hari 2 Malam Pulau Perhentian Kecil Murah / Bajet 

2. Pakej 3 hari 2 Malam Fullboard Snorkeling di Pulau Perhentian Kecil 

3. Pakej Snorkeling 3 hari 2 malam  Pulau Perhentian Kecil 

4. Pakej 4 hari 3 Malam Free n Easy Tanpa Snorkeling 

5. Pakej 4 hari 3 Malam  Snorkeling 

6. Pakej Scuba Diving Sama ada untuk anda mengambil license atau Dsd.  ( hubungi kami untuk maklumat lanjut ) 

7. Pakej Perkhemahan di Pulau Perhentian Kecil 

8 . Pakej Student atau Pelajar untuk ke pulau perhentian kecil.

9. Pakej Pulau Perhentian Kecil untuk 2 orang 

10.Pakej Pulau Perhentian 2015 / 2016 / 2017 

11. Pakej Berkumpulan  Pulau Perhentian Kecil Murah 2015 


Pakej Long Beach Pulau Perhentian Kecil
Mari Beryoga di Long Beach Pulau Perhentian Kecil 

Anda mempunyai plan untuk ke pulau perhentian kecil? Tak tahu bagaimana untuk sampai ke pulau perhentian kecil? Anda boleh lihat artikal lepas bagaimana untuk ke pulau perhentian kecil