LONG BEACH PERHENTIAN 2019

"Dapatkan pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil 2018 disini! Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam, pakej 4 hari 3 malam, pakej snorkeling, pakej free n easy (tanpa snorkeling), dan juga pakej scuba diving. Sekiranya anda merancang untuk membuat company trip atau percutian berkumpulan anda juga boleh menghubungi kami."

LONG BEACH PERHENTIAN KECIL 2018



Pakej Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2018 , Pakej Pulau Perhentian Terengganu 2018
Promosi Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2018

Holla!!!  Sudah pun tahun 2018. Long beach pulau perhentian kecil yang cuma beroperasi 6 - 7 bulan sahaja.  Cepat! dapatkan pakej percutian anda di pulau perhentian kecil! Berikut adalah promosi 3 hari 2 malam long beach pulau perhentian kecil 2016.  Pakej bajet long beach ini terbahagi kepada 2 iaitu pakej promosi pada hari jumaat hingga ahad dan ahad hingga jumaat. Sekiranya anda ingin pergi berkumpulan saya nasihatkan pergi tempah dengan lebih awal. Untuk ke long beach pulau perhentian kecil.  



Sedikit Perhatian. 

Untuk yang merancang bercuti secara berkumpulan bersama rakan2 anda di long beach pulau perhentian kecil  pada bulan April 2018  - August 2018. Anda dinasihatkan untuk menempah pakej  percutian anda dengan lebih awal ! . Ini kerana April 2018 keatas kebanjiran palancung muda mudi dari eropah menghabiskan summer mereka di pulau perhentian kecil. ( pulau perhentian kecil femes untuk golongan muda mudi ) . Jangan membuat tempahan pada saat2 terakhir. sebulan lebih awal terbaik untuk anda. 



Untuk kaki party yang suka masuk ke perhentian pada hujung minggu. (Waktu paling sesak)


Hujung Minggu di Pulau Perhentian Kecil Paling Sesak dan Susah nak dapat bilik.





Promosi pakej long beach pulau perhentian kecil murah  2016 ini menawarkan aktiviti hiking ke kincir angin pulau perhentian kecil,  banana boat , kayak dan snorkeling trip. Jadi pakej ini sangat sesuai untuk anda yang ingin pergi berkumpulan ke pulau perhentian kecil.  Anda boleh lihat updat terkini di pulau perhentian kecil di Perhentian Kecil Services




Long Beach Perhentian Kecil Pada Hari Biasa pun sesak ( kadang- kadang ) Tapi ianya lebih baik sebab tak banyak orang tempatan ( April 2016 - August 2016 ) 

Untuk anda yang ingin mencari ketenangan pada hari biasa, sebagai contoh travel pada hari ahad dan check ouk pada hari jumaat. ( Taklah sesak ) Anda pergi ramai ramai kita kasi discount untuk anda. 





Pakej long beach pulau perhentian kecil ini sesuai untuk  yang mencari pakej remaja, student, berkumpulan atau group untuk ke pulau perhentian kecil. Ini kerana pulau perhentian kecil ini sesuai untuk muda mudi atau remaja. Untuk keluarga saya cadangkan anda lihat di pulau perhentian besar. Anda boleh lawati facebook untuk pakej pulau perhentian besar di Pulau Perhentian Besar Facebook Page

   Anda boleh dapatkan serba sedikit info tentang long beach perhentian 2016 ini  di Hubungi Kami


Pakej Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016 ini akan di bukan pada bulan March 2016. Untuk April 2016 hingga Sept 2016 anda dinasihatkan untuk Tapi membuat tempahan dengan lebih AWAL. ini untuk mengelak ketiadaan bilik. Untuk yang plan masuk pada bulan April 2016  di nasihatkan membuat tempahan awal! sebab mat salleh cuti summer!! :)  Kalau nak cuba walk in, boleh tapi anda akan berakhir  tidur dekat pantai. Dan pada bulan april ni jugak terlalu ramai yang kena tipu. Jangan tiru gaya mat salleh, mat salleh masuk pulau stay berminggu minggu.  Orang tempatan cuma 3 hari 2 malam. 


Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2016

Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil ini sesuai untuk yang nak pergi berkumpulan, bersama kawan2 #mudamudi. Waktu weekend waktu yang paling happening dekat perhentian kecil. Sebab? perhentian kecil femes di kalangan muda mudi tempatan dan mat salleh. 



Promosi Long Beach Weekdays 2016 
Untuk yang ingin tenang dan tak terlalu sesak, dapatkan pakej weekdays ini. Kenapa? ianya serendah RM260 seorang dan paling best waktu snorkeling tak lah sesak seperti hujung minggu. 







Perhentian 2016 , Perhentian Kecil 2016





   Semua photo adalah hakmilik perhentian kecil services 2009 - 2018.


PERHATIAN!
Setiap tahun penipuan berlaku terutama melibatkan percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda mungkin mendapati agent atau syarikat anda tidak wujud apabila anda tiba di jeti kuala besut nanti. Kes yang kerap berlaku kebanyakkan berakhir tak dapat bilik dan terpaksa membatalkan percutian anda,tidur di masjid atau terpaksa tidur di jeti besut. Anda dinasihatkan untuk mengkaji latar belakang syarikat atau agent yang menguruskan anda di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Ini untuk mengelak anda diTIPU. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan