LONG BEACH PERHENTIAN 2020

"Dapatkan pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil 2018 disini! Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam, pakej 4 hari 3 malam, pakej snorkeling, pakej free n easy (tanpa snorkeling), dan juga pakej scuba diving. Sekiranya anda merancang untuk membuat company trip atau percutian berkumpulan anda juga boleh menghubungi kami."

HUBUNGI KAMI

Dapatkan Pakej Pulau Perhentian 2018 Terbaru! 

Anda ingin ke pulau perhentian kecil? Tapi tak tahu tak hubungi siapa? Takut kena tipu dengan agent?  Tak tahu bagaimana untuk ke pulau perhentian kecil? Tak mengapa , anda boleh hubungi representative yang kami yang juga snorkeling guide di pulau perhentian kecil.  Diorang ni berpengalaman menguruskan company trip seperti ISET Engineering , Juruukur Fakarudin, Plus Berhad , MBAJ , MPPJ dan pelbagai lagi .


Pakej pulau perhentian kecil 2018 , pakej pulau perhentian , pulau perhentian snorkeling
Pakej pulau perhentian 2018 , Pakej pulau perhentian kecil , pakej pulau perhentian kecil , pakej pulau perhentian


                     Sms atau Whatapp : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 97782222

Jom ke pulau perhentian kecil 2017!

Untuk pakej perhentian 2017 , kami telah menjalankan operasi seperti biasa. Dapatkan pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian kecil 2017 anda bersama kami :) 


          Jika anda mempunyai plan untuk ke pulau perhentian kecil secara berkumpulan, company trip atau berpasangan ( berdua ) anda juga boleh menghubungi mereka.Kami nasihatkan anda untuk tempah dengan lebih awal untuk ke pulau perhentian kecil ini disebabkan bilik yang agak terhad. Jangan cuba walk in masuk ke pulau perhentian kecil pada hujung minggu. Ini mungkin akan menyebabkan anda tidor di tepi pantai. 

Mat salleh ok nak tido tepi pantai, tapi anda sebagai orang tempatan tak akan bercuti 3 hari 2 malam nak tido tepi pantai? Betul ? Jadi kami nansihatkan rancangkanlah cuti ke pulau perhentian kecil anda dengan lebih awal.   


Coral Bay Pulau Perhentian Kecil 

Sekiranya anda mencari ketenangan di coral bay pulau perhentian kecil 2016  anda boleh lihat di klik sini  Promosi Perhentian atau Pakej Perhentian untuk promosi pakej 3 hari 2 malam  snorkeling atau free and easy.


Snorkeling bersama Team Perhentian Kecil Services 

Nak Terjun dari dari Lighhouse pulau perhentian kecil?

Suasana Malam di Long beach Pulau Perhentian Kecil 

Pertunjukkan Api di Long Beach Pulau Perhentian Kecil 

               Semua foto adalah hakmilik perhentian kecil services photographer 2010 - 2016 

Sekiranya anda mempunyai plan untuk membuat company trip atau berkumpulan untuk ke pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda juga bole menghubungi representatif kami  : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222 .

#pakejperhentian2017
#pakejpulauperhentian2017
#terengganu
#pakejpulaumalaysia 

Tiada ulasan:

Catat Komen